Professional 3D Print & Engineering

Rapid prototyping – udvikling af prototype

Se din idé og dine koncepter tage form med 3D prototyping. Vi støtter dig i hele innovationsprocessen og udvikler den perfekte fysiske repræsentation af designet.

Rapid prototyping er en proces, der tilbyder stor værdi for erhvervsindustrien, når der skal fremstilles prototyper af et produkt i udviklingsfasen. Den klare fordel ved at anvende 3D prototyping er, at man modsat de grafisk tegnede modeller får mulighed for at se, fornemme og føle det faktiske produkt, hvilket gør udviklingsfasen mere håndgribelig, når produktet skal testes eller videreudvikles. Rapid prototyping er samtidig en moderne, hurtig og meget omkostningseffektiv måde at teste idéer og komponenter på, da banebrydende teknologi lynhurtigt forvandler en mere abstrakt digital fremstilling til konkrete materialer.

Se din idé

Hos NILAS3D foregår alt udvikling af prototyper af erfarne ingeniører. Vi tilbyder dig 3D prototyping til alle behov - lige fra detaljerede og æstetiske modeller til grovere prototyper, der udvikles udelukkende for at skabe fælles forståelsesramme blandt kollegaer, projektgrupper eller andre interessenter. Som det fremgår af navnet rapid prototyping, er metodens force, at det er hurtigt at transformere tegninger til fysiske modeller. Det konkurrenceparameter er afgørende, når du har behov for prototyper til fysiske tests eller til løbende sammenligninger i udviklingsfasen.

Stor erfaring med 3D print

His NILAS3D har vi mere end 3 års erfaring fra 3D print industrien. Den erfaring betyder, at vi kan hjælpe med at fremstille både prototyper eller varetage din produktion. Du får ekstra glæde af vores erfaring, da vi kan hjælpe med optimering, så din produktudvikling forløber bedst tænkeligt. Kontakt os for at høre mere om hvordan vi hjælper dig med at omforme selv komplekse idéer og koncepter til færdigstøbte prototyper, der skaber bedre forståelse for produkt og næste fase i produktionsforløbet.

Ring på +45 53 56 13 30 eller send din forespørgsel til info@nilas3d.com.