Professional 3D Print & Engineering

SLS 3D printing – Selective Laser Sintering

Skab perfekte demonstrationskomponenter eller produktemner med SLS 3D metoden – revolutionerende produktudvikling, der er perfekt til prototyping.

Selective Laser Sintering, der også kaldes SLS 3D printing, er en unik metode, hvor en laser smelter nylonpulver sammen og opbygger modellen lag for lag. Metoden er unik, fordi den egner sig til at printe et bredt udsnit af modeller lige fra mere simpelt sportsudstyr til komplekse komponenter, der kræver præcision og mange delelementer. SLS 3D metoden gør det f.eks. muligt at fremstille emner med komplicerede indre strukturer, hvilket ville blive dyrt og tidskrævende ved en hvilken som helst anden form for fremstilling end ved brug af 3D prototyping. Det der gør metoden endnu mere populær, er at resultaterne fra SSL 3D printing er hårdføre, så de kan modstå funktionelle test. Samtidig er 3D modellerne nemme at printe og dekorere, såfremt man ønsker at gengive en produktløsning eller et delkomponent med stor nøjagtighed.

Moderne udstyr sikrer hurtigt præcisionsarbejde

Hos NILAS3D anvender vi moderne udstyr, der sikrer effektivitet og kvalitet til lavere produktionsomkostninger. Dine 3D printede emner kan desuden få specifik efterbehandling, da SLS 3D printing er fremstillet af slibebare nylonmodeller, der kan finpudses og males. Du kan få udført vibrationsafgratning, hvor vi fjerner grater og skarpe kanter. Dette er et godt valg til dig, der skal anvende modellen til præsentationer eller som skuemodel, da de enkelte enheder får et mere homogent udtryk, der syner professionelt. Vi har ligeledes mulighed for at coate dit produktionsemne, så det imprægneres og bliver vandtæt.

Gør dine projekter levende i samarbejde med NILAS3D

Hos NILAS3D møder du erfarne fagspecialister med stor rutine i 3D fremstilling – herunder særligt SLS 3D printing. Fremstillingsformen har de senere år vundet større og større indpas i industrien, hvor vi har hjulpet virksomheder med at gøre deres digitale print levende. Takket være disse muligheder inden for 3D fremstilling gør vi udviklings- og produktionsfasen betydeligt mere omkostningseffektiv, ligesom vi hjælper med tilpasning af emnerne, så I som virksomhed får det absolut bedste og mest værdigivende resultat.

Ring på +45 53 56 13 30 eller send din forespørgsel til info@nilas3d.com.